Match Malmö- Skellefteå AIK ikväll!
Det är stora bortfall i truppen nu!
Matt Anderson avstängd 
Jocke Lindström avstängd, och det var väl ungefär vad man kunde vänta sig efter den korkade tacklingen sist.
Däremot så är Bud Holloway indisponibel p.g.a tacklingen han fick förra matchen mot Luleå , som inte blev något för lulespelaren men nog tycker jag att det var en blindside tackling och Bud blev skadad och kan nu bli borta i veckor. 
Kontentan av detta gör att Jimmie Ericsson debuterar tidigare än det var tänkt och går in i kedjan med Pär Lindholm och Oscar Möller. 
Det kan bli riktigt skoj och Jimmie säger att han känner sig bättre än på länge, men matchträning har han inte mycket av, och det kommer antagligen att märkas. Det här blir Jimmies 500ade match.
Jag hoppas verkligen att juniorerna kan fylla upp tomrummen och att matchen trots allt slutar med en seger för Skellefteå AIK. 
Tim Söderlund och Linus Lindström har verkligen gjort bra ifrån sig i juniorkronorna, då båda två har medverkat till juniorkronornas segrar. 
Ja, Linus satte en av straffarna som avgjorde matchen mot Ryssland. 
Inatt väntar kvartsfinal mot Slovakien där dom också har stor vinstchans. 
Jag säger som vanligt gooo Skellefte!🖤💛🖤
Å Heja Sverige!🇸🇪

#1 - Ulrika Bergkvist

Det som började så bra slutade i moll.
Skellefteå AIK hade en ledning med 4- 0 inför tredje perioden. Men Malmö kommer igen och skickar in 4 mål under ordinarie matchtid. Matchen slutar 4- 5 och seger för Malmö. 1 poäng idag då! 😔