Ikväll väntar Djurgården!
Skellefteå AIK får hårdast möjliga motstånd ikväll. 
Spelet har varit lite upp som en sol och ner som en pannkaka!
Det finns numera en massa Albin i Skellefteå AIK men Eriksson är avstängd p.g.a en ful tackling sist, Sundsvik fick stanna hemma och nyförvärvet på prov Lundin som kommer just från Djurgårdens organisation, men har varit utlånad till Almtuna på sistone kommer att finnas med i kvällens match. 
Albin Lundin är en tvåvägs center som har varit mer defensiv, men hoppas på att få utveckla offensiven. Vi får väl se om det fungerar och kanske blir en förlängning, för centrar behövs. 
Juhamatti Aaltonen verkar trivas med chl, då det är där han gjort mål den här säsongen. Förhoppningsvis kommer väl målen även i shl.
Å vad är det som gör att Skellefteå har så svårt att göra mål?
Förra matchen mot Brynäs var Skellefteå det ledande laget, men ändå slutade det med förlust 0 - 2.
Enligt skottstatistiken borde Skellefteå ha gjort 4 - 5 mål då dom hade dubbelt så många skott, men effektiviteten är obefintlig, dålig skymning framför målvakten, för långsamma passningar? Siktet?
Chl är verkligen ett bottennapp då det då absolut inte drar någon publik, många skador. Så inte vet jag vad man ska göra, men här i Sverige verkar det då inte gå hem.
Nu hoppas jag att alla spelare ger allt från start och att det blir utdelning på skotten. 
Kanske sätter Aaltonen sitt första shl mål?😉🖤💛🖤

Jag säger som vanligt gooo Skellefte!👏👏👏


#1 - Ulrika Bergkvist

Det var ju det här med att stänga matcherna! Efter ledning med 2 - 0 slutade matchen med förlust och 1poäng istället för seger. Slutresultat 2 Skellefteå 3 Djurgården