Tidig match idag mot Frölunda.
Totalsågar tredje perioden förra matchen mot Mora.
Hur tusan kan ett lag som Skellefteå AIK med en ledning med 3 - 0 inför sista perioden, förlora med 3 - 4???????

En match spelas i 60 minuter men man skulle kunna tro att AIKs spelare trodde att det var klart efter 20 minuter.
Nu var det många onödiga utvisningar och domarna missade då två klara trippingar på sluttampen som kunde ha förändrat slutresultatet.
Men nu glömmer vi det!
Skellefteå AIK har åkt till Göteborg för att möta Frölunda och faktiskt så har AIK bättre statistik på bortaplan, så vi får väl hoppas på det då.
Granberg är ju tillbaka och han tar Berglunds plats den här matchen.

Som jag sa sist så är VARJE POÄNG jätteviktig nu!
Laguppställningen är annars detsamma som sist.
Det känns bra att vi har så bra backar, två av målen sist kom från backar Djuse och Pudas.
Aaltonen visade direkt sitt nya lag Pelicans vilken duktig spelare han är, 2 mål och 1 assist första matchen och det är mer mål än han gjort på hela säsongen med AIK.

Tråkigt att vi inte kunde ta vara på en sån spelare.
Nu bestämmer vi att Skellefteå AIK kommer att vara på tårna hela matchen och att det är skärpning av fokus.